DE HELE MAAND OKTOBER
_

WOESTE (DOEMIJMAAR)WIJN WEKEN

_

De herfst is begonnen, de paddenstoelen groeien, de bladeren vallen, de eerste storm hebben we al gehad en… we kunnen weer minder op pad. Wat wij doen om het toch gezellig te maken? We steken de kachel en kaarsjes weer aan, pakken er een dekentje bij, een heerlijk plankje met kaas en worst en onze gemakkelijke borrelwijnen. Zo kan iedere dag een feestje worden want… voor deze prijs hoef je de wijn niet te laten staan. Al onze populaire borrelwijnen bestel je namelijk in de hele maand oktober, tijdens de woeste doemijmaarwijn weken voor maar €30,- per doos! Dus kies snel jouw favoriete smaak rode wijn, witte wijn of stiekem toch nog rosé wijn. Of als je niet kan kiezen dan mixen we een doos voor je! 

_

Merlot des Acanthes

Soepele wijn voor bij de borrel. Een dieprode kleur en tonen van kersen.  Kenmerkend van de Merlot is haar aardse geur, wat goed terug te ruiken is in deze wijn. Deze soepele wijn zal bij veel mensen in de smaak vallen. Je hebt deze heerlijke soepele rode wijn nu al in huis voor €5,-* per fles.

 

*prijs vanaf 6 flessen

_

Viognier des Acanthes

Deze wijn van 100% viognier is één en al frisheid. Met aroma’s van perzik en witte bloesem. In de afdronk zit een vleugje gedroogd fruit. Zo fris dat hij bij veel mensen in de smaak valt en daarom erg geschikt voor de borrel. Je hebt deze heerlijke frisse witte wijn tijdens de woeste wijn weken al voor €5,-* per fles in huis. 

 

*prijs vanaf 6 flessen

_

Rosé des Acanthes

Deze rosé wijn is één en al fris en fruitigheid. Het doet je denken aan aardbei, framboos en granaatappel. Je ruikt ook de lekker frisse mineralen in deze droge rosé. Rosé mag tegenwoordig het hele jaar door dus grijp je kans en bestel ze tijdens de woeste wijnweken voor €5,-* per fles.

 

*prijs vanaf 6 flessen

_

Acanthes in de mix

Kan je niet kiezen? Dan doe je dat toch lekker niet? Want onze borrel wijnen koop je ook in de mix voor €5,- per fles. 

 

In de doos vind je: 

2x witte wijn; viognier des acanthes

2x rode wijn; merlot des acanthes

2x rosé wijn: rosé des acanthes  

 

Liever een andere samenstelling van borrelwijnen? Neem dan even contact met ons op

WE DENKEN MET JE MEE
_

OOK LEKKER IN DE HERST: VOLLE RODE WIJNEN ONDER 10 EURO.

_