OVER ONS
_

Wijn in gewone mensentaal

_

Regelmatig wordt de vraag aan ons gesteld, welke wijn is nou eigenlijk lekker? Door het doolhof van veel wijnen die aangeboden worden bij de slijter, online en supermarkt, weten ze gewoon de weg niet meer. Dan wordt wijn gewoon op etiket gekocht, ja ook wij zijn schuldig. Maar heel ingewikkeld hoeft het niet te zijn, natuurlijk zijn er hele uitgesproken wijnen maar veel smaken ontmoeten elkaar op een bepaald punt. 

Daarom zijn we gestart met Doemijmaarwijn, in gewone mensentaal legt Gerrald je uit waarom die wijn zo lekker is en waarom hij bij veel mensen past. Geen moeilijk gedoe met een te grote keuze, want keuzes maken we al genoeg. Binnen 3 keuzes kom je uit bij de wijn die bij jou past. 

 

GESCHIEDENIS
_

ONZE HISTORIE

_
_

De wijnbaas

Eigenaar en wijnkenner Gerrald Oudendorp is de man achter Doemijmaarwijn. In 2011 haalde hij zijn wijnbrevet en is officieel sommelier. Vrienden kennen hem gewoon als een man die van een wijntje houdt en er veel van weet, wist je dat hij ook gewoon bier drinkt?! 

Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, ging hij bij een supermarkt werken. Zijn collega’s roepen hem met regelmaat als een klant iets wil weten over een wijn. Maar hij wil meer, zijn passie en enthousiasme voor wijn werkt aanstekelijk. Daarom Doemijmaarwijn, lekkere wijnen in gewone mensentaal. 

_

We kennen ze

Doemijmaarwijn is niet alleen een verkooppunt. We kennen de wijnboeren, we zijn bij ze allemaal langsgeweest. Zo weten we het verhaal achter de wijnen, weten we hoe de boeren zich aan het ontwikkelen zijn en weten we waar de wijn vandaan komt. Zo zijn de wijnen niet alleen lekker maar kunnen we je overal een echt verhaal bij vertellen.


Wil je de verhalen horen of wil je meer weten over de wijnen nodig je vrienden uit en Gerrald komt langs voor een gezellige proeverij of proef ze thuis allemaal met onze proefmijthuisdozen.

 

GEZELLIG
_

ONS LEREN KENNEN? NODIG ONS UIT VOOR EEN PROEVERIJ

_