Vaderdag
_

Voor de liefste, stoerste en beste vaders

_

Zondag 21 juni is het weer zo ver, vaderdag. De dag waarbij jij jouw vader in de watten legt en jouw waardering uitspreekt. Gelukkig mogen de meeste vaders weer bezocht worden na een tijd elkaar niet of minder gezien te hebben, een extra reden om ze eens goed te verwennen! Pakketten worden bij jou thuisbezorgd of op vaderdag direct bij je vader. Deze pakketten zijn beschikbaar in Harderwijk, Zeewolde, Putten en Ermelo.

_

Voor de stoerste vader

Stoer, robuust en vooral heel lekker. Dat is het pakket voor een stoere vader. Je krijgt een kist vol met kaas, fuet en hartige snack. In de hoofdrol onze stoere jongen, Ambroise de l’Her.

Stoerder kunnen we het niet maken!

€21,95

Liever een andere wijn, dat kan natuurlijk! Neem even contact met ons op om een pakket naar keuze samen te stellen.

Voor de liefste vader

_

Voor de allerliefste vaders die van zoetigheid houden hebben we in samenwerking met Jacobine’s bake art een heerlijke vaderdag funbox samengesteld. Met hierin een donut, wafel, meringue lolly, een koekje en een bonbon. Het is zoet, het is lekker en extra verrassend met een heerlijke fles wijn. 

De funbox in combinatie met één van de borrelwijnen heb je al in huis voor €17,50

_

Voor de beste vader

Voor de vader die alleen het allerbeste verdiend, drie prijswinnaars in één box. Je vind hierin Le Bouquet blanc, le Domaine Rouge en les Perottes.

3 top wijnen van het wijnhuis Domaine de Poulvarel die in de Guide Hachette des vins 2020 benoemd zijn. In de Guide Hachette wordt maar een kwart van alle Franse wijnen benoemd. Je weet dus zeker, dit zijn stuk voor stuk top wijnen!

€32,50

WE DENKEN MET JE MEE
_

ER KAN NOG MEER BIJ! SPECIFIEKE WENSEN?

_