GESCHIEDENIS
_

PERSOONLIJKE WIJN

_
_

De wijnbaas

Eigenaar en wijnkenner Gerrald Oudendorp is de man achter Doemijmaarwijn. In 2011 haalde hij zijn wijnbrevet en is officieel sommelier. Vrienden kennen hem gewoon als een man die van een wijntje houdt en er veel van weet, wist je dat hij ook gewoon bier drinkt?! 

Na jaren in de horeca gewerkt te hebben, ging hij bij een supermarkt werken. Zijn collega’s roepen hem met regelmaat als een klant iets wil weten over een wijn. Maar hij wil meer, zijn passie en enthousiasme voor wijn werkt aanstekelijk. Daarom Doemijmaarwijn, lekkere wijnen in gewone mensentaal. 

De wijndrinker

_

Bianca is vanaf het begin betrokken bij Doemijmaarwijn. De bedenker van het concept en liefhebber van wijn. In 2016 behaalde zij haar diploma aan de hoge hotelschool en haar liefde voor gastvrijheid zal altijd blijven. Inmiddels is zij in het bedrijfsleven werkzaam en daarnaast ondersteund zij Doemijmaarwijn op alle vlakken, waaronder mee op wijnreizen. “vervelend” 

Haar vrienden kennen haar als liefhebber van een wijntje, waar ze snel heel gezellig van wordt.

 

_

We kennen ze

Doemijmaarwijn is niet alleen een verkooppunt. We kennen de wijnboeren, we zijn bij ze allemaal langsgeweest. Zo weten we het verhaal achter de wijnen, weten we hoe de boeren zich aan het ontwikkelen zijn en weten we waar de wijn vandaan komt. Zo zijn de wijnen niet alleen lekker maar kunnen we je overal een echt verhaal bij vertellen.


Wil je de verhalen horen of wil je meer weten over de wijnen nodig je vrienden uit en Gerrald komt langs voor een gezellige proeverij of proef ze thuis allemaal met onze proefmijthuisdozen.

 

GEZELLIG
_

ONS LEREN KENNEN? NODIG ONS UIT VOOR EEN PROEVERIJ

_