_

PROOST MET BUBBELS

_

Mousserende wijnen, bubbels of specifiek champagne. De meest veelzijdige wijn die je je kunt bedenken. Ontbijt ermee, lunch ermee, diner ermee. Drink het bij je voorgerecht, hoofdgerecht of bij het dessert. En het mooiste van alles, je drinkt het om iets te vieren! Een nieuw jaar, een nieuw levensjaar of de liefde. Want met een bubbel kun je thuiskomen.

Van speciaal voor jou geïmporteerde mousserende wijnen tot de grote namen onder de champagnes we hebben ze voor je. Proost op jou!

Mercier champagne

_

Heerlijke lichtgele champagne met tonen van groene appel, peer en citrus. Mooie fijne bubbel!

Mercier champagne is een bekend en wijdverspreid champagnemerk. Het is een populaire, betaalbare champagne die ook nog van goede kwaliteit is. De champagne is uitstekend te drinken bij iedere gelegenheid. De Mercier champagne wordt gemaakt in het Franse Épernay. De druiven komen van de 225 hectare wijngaarden van champagnehuis Mercier.

Nu bij jou in huis voor € 35,00

Saint Gall Rosé Champagne

Saint Gall – Champagne Brut

_

In deze heerlijk frisse Champagne ruik je citrus en witte bloemen. Een subtiele, droge en frisse Champagne met een fijne mousse.

€35,-

Préambulle rosé bubbel

Préambulle brut – Valentijnstip

_

Het bij ons geliefde wijnhuis Domaine Poulvarel, met misschien wel de leukste wijnboeren van Frankrijk, maken in kleine hoeveelheden deze droge rosé bubbel. Deze wisten we voor jou te importeren en is in Nederland alleen bij ons verkrijgbaar.  .

Fris, fruitig maar laat je niet verleiden door de kleur, super droog.

Een prachtige mousse, genoeg volume maar prachtig vanuit 1 punt, net een echte champagne.

Alcoholpercentage 12,5%

Alleen bij ons verkrijgbaar voor €13,50.

Veuve de Cauvigny - biologische bubbel

Veuve de Cauvigny – Bio Bubbel

_

Een mooie biologische bubbel. Een blanc de blanc, oftewel alleen gemaakt van witte druiven namelijk 100% Chardonnay.  Een geur van citrus en vers fruit met een aangenaam zoetje. Extra mooi door de hele fijne bubbels.

In Nederland alleen bij ons verkrijgbaar voor €14,95 per fles.

Samenstelling: 100% Chardonnay

Alcoholpercentage: 12%

Vranken brut nature Champagne

Vranken – Champagne Brut

_
De Brut Nature Vranken is een champagne die 4 jaar in kelders heeft gerijpt voordat deze in de verkoop komt. Een prachtige lichtgoude champagne. Met de frisse smaak van groene appel en gras. Je ruikt is een champagne zonder dosage die 4 jaar kelderrijping meekreeg. Een complexe champagne met milde zuren. 

Deze champagne is zeer beperkt beschikbaar en in Nederland alleen bij ons verkrijgbaar. Deze champagne heb je in huis voor €35,- per fles

Alcoholpercentage:12,5%

Samenstelling: 45% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier, 25% Chardonnay

Saint Gall Rosé Champagne

De Saint Gall  – Champagne rosé

_

Een heerlijke rosé Champagne met de geuren van kers, framboos en aardbei. Een frisse en droge Champagne met een fijne mousse. Erg geschikt om mee te toasten als aperitief maar ook bij het dessert met rood fruit.

Alcohol percentage: 12%

Samenstelling: 25% Pinot Noir, 16% Pinot Meunier, 59% Chardonnay

Deze champagne bestel je voor €40 en is beperkt beschikbaar.

WE DENKEN MET JE MEE
_

ER KAN NOG MEER BIJ! SPECIFIEKE WENSEN?

_