_

DE LEKKERSTE KERSTCADEAUS

_

Wil jij je medewerkers, relaties of een bekende met de kerst verrassen? Dan zit je hier goed! Met veel liefde en aandacht hebben wij voor dit jaar weer een aantal verrassende pakketten samengesteld! De pakketten zijn dan ook erg geschikt als kerstpakketten en/of relatiegeschenken voor 2020.

Zie je jouw relaties of medewerkers dit jaar niet maar wil je ze toch verwennen? Wij verzenden direct naar het adres wat jij opgeeft. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Liever persoonlijk thuisbezorgd? Wij bezorgen in Harderwijk, Ermelo, Putten en Zeewolde. 

Alle pakketten zijn aan te passen naar eigen voorkeur, dus heb jij speciale wensen neem dan contact met ons op. We denken graag met je mee.

Borrelpakket met een borrelwijn, hartige snacks, fuet en speciaalbier.

Wie gun jij een avondje lekker borrelen met vrienden of familie? In de borreldoos vind je niet alleen een heerlijke borrelwijn (rood, wit of rosé naar keuze) maar ook twee speciaalbieren zodat iedereen kan genieten. Voeg er een fuet, Pringles  en 3 zakken hartige snacks aan toe en de borrel is compleet.

Voorbeeldpakket €24,50 excl. btw.

_

MOVIENIGHT

_
Kerstpakket Movienight

Haal de bioscoop in huis met het kerstpakket “Movienight”. In dit cadeaupakket vind je alle ingrediënten om er een gezellige movienight van te maken. Je geeft een goed gevulde popcornbak cadeau met hierin een frisse witte wijn, een fles cola, popcorn, M&M’s en een bus Pringles. We voegen er een Pathé thuis cadeaubon voor 2 films aan toe en het feest is compleet!

Dit pakket bestel je bij ons voor €37,50 excl. btw.

_

MOVIENIGHT XL

_
Movienight XL, het spannendste kerstcadeau om weg te geven

Pak nog groter uit met het cadeaupakket “Movienight XL”. Ontvang alle ingrediënten uit de ‘Movienight’ maar vervang de popcorn voor een popcornmachine, popcornmais en 4 toppings. Inclusief een Pathé thuisbon voor 2 films naar keuze. 

Dit pakket geef je weg voor €67,50 excl. btw.

_

RELAX

_
Een relax pakket met een fles bubbels, badschuim een bruisbal, gezichtsmasker, kaarsen en chocolade

Na een druk en gespannen jaar is het tijd om te ontspannen. Gun jouw medewerker een relaxmoment met het kerstpakket “Relax”. Ontvang een heerlijke Blanc de Blanc bubbel, een reep Tony Chocolonely chocolade, Rituals badschuim, bruisbal, gezichtsmasker en kaarsen. Relaxmodus aan! 

Dit pakket geef je al cadeau voor €37,50 excl. btw  

_

MIJN WIJN

_
Een heerlijke fles wijn in een kist met een gepersonaliseerd etiket

Een gepersonaliseerde wijn in een houten kist. We helpen je bij het ontwerpen van je eigen etiket en je geeft het meest persoonlijke cadeau van 2020.

De prijzen zijn afhankelijk van de wijnkeuze en hoeveelheid. Beschikbaar vanaf €12,50 excl. btw.

_

OOK CADEAUS VOOR HET HELE JAAR

_