Veel gestelde vragen

HOE WERKT DE BEZORGING?

In Ermelo, Harderwijk, Putten en Zeewolde bezorgen wij zelf voor maar 2,95 euro! Jij plaatst de bestelling en wij brengen hem op maandag, woensdag,vrijdag of zaterdag bij je thuis. Woon jij niet in Ermelo, Harderwijk , Putten of Zeewolde dan wordt jouw pakket voor 9,95 bezorgt met flespakket via PostNL.

KAN IK MIJN PAKKET VOLGEN?

Als jouw pakket via flespakket bezorgd wordt kun jij je pakket volgen via Track en Trace, deze ontvang je automatisch in je mail na je bestelling.

MAG MIJN KIND VAN 17 HET PAKKET AANNEMEN ALS IK NIET THUIS BEN?

Wij leveren alleen af aan personen van 18 jaar of ouder. in dit geval geniet je vandaag nog niet van onze wijnen en komen wij gewoon nog een keer langs. Je kan zelf je voorkeursdag opgeven bij de bestelling, zo weet je op welk moment we langs zullen komen.

VRAGEN JULLIE AAN IEDEREEN LEGITIMATIE?

Ja, iedereen tot 25 jaar is verplicht zijn legitimatie te laten zien.

IK HEB EEN DOOS WIJN GEKOCHT MAAR VIND HET NIET LEKKER, WAT NU?

Behalve de fles die open is kan de rest gewoon terug. De retourkosten komen voor eigen rekening. Om het terugsturen goed te organiseren, neem even contact met ons op.

IK HEB EEN GROTE HOEVEELHEID NODIG, HOE SNEL KUNNEN JULLIE LEVEREN?

Dat is goed nieuws… mits het wijnjaar niet op is kunnen wij binnen twee weken leveren.

KAN IK MIJN WIJNEN OP REKENÏNG BETALEN?

Dit is alleen mogelijk voor bedrijven.

KAN IK MIJN BESTELLING BIJ JULLIE ONTBINDEN?

Je hebt als consument het recht de bestelling te ontbinden binnen 14 werkdagen nadat de bestelling bij jou is bezorgd of nadat je deze hebt afgehaald. Voor terugname en ontbinding kun je contact opnemen met ons via mail of whatsapp. Aan de retournering zijn verzendkosten verbonden.

BEZORGEN JULLIE OOK IN HET BUITENLAND?

Nee helaas, Doemijmaarwijn bezorgt vooralsnog alleen in Nederland.

KAN IK MIJN FLES WIJN OOK IN LATEN PAKKEN?

Jazeker wij pakken jouw fles in voor maar 0,50 cent! Is het echt een speciale gelegenheid heb je er een schitterende doos met grote strik omheen voor maar 2,50. Kijk voor de mogelijkheden voor het afreken in de webshop.

Andere vragen

ZIJN MIJN GEGEVENS VEILIG?

Hoe we met jouw gegevens omgaan vind je terug in ons privacybeleid.

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Net als de informatie over onze wijnen houden we ook dit graag simpel. Daarom hier geen juridisch verhaal waar je een advocaat voor nodig hebt, maar gewoon een helder verhaal over wat jij kunt verwachten als je bij ons je wijnen bestelt.

Wie wij zijn

Wij zijn Doemijmaarwijn

Gerrald Oudendorp

De Wittenhagen 60

3843GK 

Harderwijk

kvk nummer 75440016.

Btw nummer  NL001127981B70

Wat je van ons mag verwachten

Prijzen

We doen ons best, maar het kan gebeuren dat er een foutje in de prijzen op de website staat. Als dat gebeurt, zul je toch het juiste bedrag moeten betalen. Denk maar zo: als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat meestal ook.

Betalen

Je kunt bij ons betalen met iDEAL , Paypal en door het geld over te boeken. Wij versturen de bestelling als het geld is binnengekomen

Verzenden

We versturen je wijnen via Flespakket. Dat betekent dat de flessen in een superveilige verpakking zitten, zodat je wijnen gegarandeerd heel aankomen. Zij werken met PostNL, dus je kunt je wijn altijd in de buurt ophalen als je niet thuis was. Ook krijg je een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen.

Niet tevreden?

Ongeopende flessen kun je altijd retour zenden ( daar kunnen kosten aan verbonden zijn). Je krijgt dan je geld terug. Heb je een fles opengetrokken en vond je hem echt niet lekker? Wij geven geen geld terug maar kunnen wel meewerken aan een passend alternatief

Je privacy

Je gegevens zijn veilig . Wij delen je adres- en emailgegevens alleen met onze logistieke partner Flespakket, zodat ze de bestelling bij je kunnen bezorgen en je op de hoogte houden van de bestelling. Verder krijgt niemand je gegevens van ons. Ook sturen we je geen ongewenste mails. zie ook onze privacy verklaring

Leeftijd

Ben je onder de 18? Dan mogen wij geen wijn aan je verkopen. 

HEB JE EEN VRAAG?

_

Lees de veel gestelde vragen om direct antwoord te krijgen op uw vraag. Staat uw vraag er niet tussen? Stel uw vraag dan via ons contact formulier.

Vraag het ons