WAARDERING
_

PERSOONLIJKE GESCHENKEN

_

Wil jij iemand verassen met een heerlijk cadeau. Kies dan één van de cadeaupakketten van Doemijmaarwijn. De pakketten worden vers voor jou samengesteld en er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Je vindt op deze pagina een aantal standaard pakketten, maar neem even contact met ons op om je eigen pakket samen te stellen.  

PAKKETTEN
_

CADEAU

_
Aan de borrel
_

Aan de borrel

Geef eens een lekker borrelpakket cadeau. Met twee hartige snacks, een fuet en één van onze borrelwijnen. Kies hierbij zelf uit rood, wit of rosé. Dit pakket pakken we natuurlijk voor je in met een persoonlijke tekst, laat deze achter bij je bestelnotitie. Een lekker pakket om iemand mee te verassen voor maar €15.95! Is je oog op een andere wijn gevallen? Neem dan even contact met ons op, we stellen een pakket naar wens voor je samen. 

Borrelplankje
_

Plankje vol

We hebben een compleet pakket voor je samengesteld. Deze kan je vol trots weggeven. In het pakket zit een heerlijke rode, witte of rosé borrelwijn. Een baby Gouda kaas, een hartige snack en een fuet. Zo lekker een heerlijk borrelplankje vol. Om een avond of wat heerlijk van te kunnen genieten!

Dit pakket met één van de borrelwijnen kost €18,95

 

Hangende borrel
_

Hangende borrel

Deze borrelplank staat niet maar hangt. Dat is verrassend! Natuurlijk erg leuk om cadeau te krijgen en mee te decoreren in huis.

Wat krijg je erop? De mooie domaine blanc, een fuet, versgebrande noten, een kaasdip en een stuk kaas. Een heerlijke borrel, verrassend gebracht met een prachtige kwalitatieve wijn.

€32,50

Plank deluxe
_

Borrelplank deluxe

Robuust, gevarieerd en luxe! Dat is de borrelplank deluxe.

Wat zit erin?

De domaine rouge of domaine blanc, een salami, versgebrande noten een stuk kaas en een kaasdip. Picos en aïoli en een hartige snack.

Een heerlijk luxe plank om iemand mee te verassen!

€49,50

wijnduo
_

Wijn duo

Lekker klassiek zo’n wijn duo. Een heerlijke Merlot en soepele Viognier. Wat denk jij? Genoeg wijn voor één of twee avonden plezier?

 

Je komt er in ieder geval lekker mee binnen voor €13,50

Borrelwijnen
_

Wijn trio

Trio van wijn, voor degene die liever geen kleur kiest. Deze 3 borrelwijnen zijn heerlijk soepel en fruitig. Ze zijn op voordat je het weet!

 

Gelukkig kan dat ook voor deze prijs want dit pakket geef jij al cadeau voor maar €19,50

boeket wijn
_

Boeket wijn

Bloemen en wijn, wat een fijne combinatie! Dit prachtige boeket kan wel wat langer staan dan echte bloemen. Kan zeggen we… hoeft niet!

 

Wat kan je hier iemand blij mee verassen, voor €25,95

Moederdag giftset t-shirt #doemijmaarwijn
_

#doemijmaarwijn t-shirt

Wie geef jij het enige echte #doemijmaarwijn t-shirt cadeau? Klik op de button en kies jouw maat en eventueel in een mooie geschenkverpakking met wijn.

WE DENKEN MET JE MEE
_

ER KAN NOG MEER BIJ! SPECIFIEKE WENSEN?

_