WAARDERING
_

PERSOONLIJKE GESCHENKEN

_

Wil jij iemand verrassen met een heerlijk cadeau. Kies dan één van de cadeaupakketten van Doemijmaarwijn. De pakketten worden vers voor jou samengesteld en er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Je vindt op deze pagina een aantal standaard pakketten, maar neem even contact met ons op om je eigen pakket samen te stellen.  

PAKKETTEN
_

CADEAU

_
Hangende borrel
_

Hangende borrel

Deze borrelplank staat niet maar hangt. Dat is verrassend! Natuurlijk erg leuk om cadeau te krijgen en mee te decoreren in huis.

Wat krijg je erop? De mooie domaine blanc, een fuet, versgebrande noten, een kaasdip en een stuk kaas. Een heerlijke borrel, verrassend gebracht met een prachtige kwalitatieve wijn.

€32,50

Plank deluxe
_

Borrelplank deluxe

Robuust, gevarieerd en luxe! Dat is de borrelplank deluxe.

Wat zit erin?

De domaine rouge of domaine blanc, een salami, versgebrande noten een stuk kaas en een kaasdip. Picos en aïoli en een hartige snack.

Een heerlijk luxe plank om iemand mee te verassen!

€49,50

wijnduo
_

Wijn duo

Lekker klassiek zo’n wijn duo. Een heerlijke Merlot en soepele Viognier. Wat denk jij? Genoeg wijn voor één of twee avonden plezier?

 

Je komt er in ieder geval lekker mee binnen voor €13,50

Moederdag giftset t-shirt #doemijmaarwijn
_

#doemijmaarwijn t-shirt

Wie geef jij het enige echte #doemijmaarwijn t-shirt cadeau? Klik op de button en kies jouw maat en eventueel in een mooie geschenkverpakking met wijn.

WE DENKEN MET JE MEE
_

ER KAN NOG MEER BIJ! SPECIFIEKE WENSEN?

_