WAARDERING
_

PERSOONLIJKE GESCHENKEN

_

Wil jij iemand verassen met een heerlijk cadeau. Kies dan één van de cadeaupakketten van Doemijmaarwijn. De pakketten worden vers voor jou samengesteld en er kan rekening gehouden worden met dieetwensen. Je vindt op deze pagina een aantal standaard pakketten, maar neem even contact met ons op om je eigen pakket samen te stellen.  

PAKKETTEN
_

CADEAU

_

Wijn duo

Lekker klassiek zo’n wijn duo. Een heerlijke Merlot en soepele Viognier. Wat denk jij? Genoeg wijn voor één of twee avonden plezier?

 

Je komt er in ieder geval lekker mee binnen voor €13,50

_

Wijn trio

Trio van wijn, voor degene die liever geen kleur kiest. Deze 3 borrelwijnen zijn heerlijk soepel en fruitig. Ze zijn op voordat je het weet!

 

Gelukkig kan dat ook voor deze prijs want dit pakket geef jij al cadeau voor maar €19,50

Aan de borrel

_

Geef eens een lekker borrelpakket cadeau. Met twee hartige snacks, een fuet en één van onze borrelwijnen. Kies hierbij zelf uit rood, wit of rosé. Dit pakket pakken we natuurlijk voor je in met een persoonlijke tekst, laat deze achter bij je bestelnotitie. Een lekker pakket om iemand mee te verassen voor maar €13,95! Is je oog op een andere wijn gevallen? Neem dan even contact met ons op, we stellen een pakket naar wens voor je samen. 

_

Kistje vol

We hebben een compleet pakket voor je samengesteld. Deze kan je vol trots weggeven. In het pakket zit een heerlijke rode, witte of rosé borrelwijn. Een stuk oude kaas, een hartige snack en een fuet. Zo lekker een kistje vol om een avond of wat heerlijk van te kunnen genieten!

 

Dit pakket met onze borrelwijnen kost €17,95.

Voeg je liever een exclusievere wijn toe, dan kan dit natuurlijk! . Neem even contact met ons op om een pakket op maat te maken.

 

 

Boeket wijn

_

Bloemen en wijn, wat een fijne combinatie! Dit prachtige boeket kan wel wat langer staan dan echte bloemen. Kan zeggen we… hoeft niet!

 

Wat kan je hier iemand blij mee verassen, voor €25,95 inclusief de cadeauverpakking.

_

Een heerlijk cadeau

Op een leistenen kaasplateau liggen de lekkerste delicatessen voor jou klaar. Van één van onze prachtige Franse wijnen naar keuze, een stuk kaas, Franse salami tot versgebrande noten.

Voorbeeldpakket €32,50 incl. btw

WE DENKEN MET JE MEE
_

ER KAN NOG MEER BIJ! SPECIFIEKE WENSEN?

_