WAARDERING
_

BLACK FRIDAY DEAL

_

Super gave Black Friday deal. Een heerlijk geniet pakketje voor jezelf of om weg te geven. Met onze Poulvarel Domaine rouge en Domaine blanc in de hoofdrol. Je vindt deze wijn in het pakket samen met een fuet, versgebrande noten op een snijplankje met mes. Natuurlijk pakken we dit geheel mooi voor je in. Super om als cadeautje weg te geven maar ook heel lekker om zelf mee op de bank te ploffen! En dit alles kost tijdens het black friday weekend maar €15! Goedkoper zie je ze niet in het weekend van 29 november t/m 1 december. Ook onze chardonnay is dit weekend in de aanbieding, deze krijg je nu voor maar €9,50 i.p.v. €10,95 Weet je nu al zeker dat je dit pakket of deze wijn moet hebben, pré order het dan snel via contact want deze pakketten zijn maar beperkt beschikbaar! 

_

Black friday rouge

Heerlijk fruitig en licht kruidig. Met de geuren van kers, kruidnagel en peper. Een mooie afdronk met iets een zoetje. In combinatie met een fuet, noten en een snijplank.

Tijdens het black friday weekend voor maar €15,-

Black friday blanc

_

Smaakvolle kruidige wijn met mooie verhoudingen. Je ruikt gekonfijte citroen en steranijs. Fijne wijn met een lange afdronk. In combinatie met een fuet, noten en een snijplank. Tijdens het black friday weekend voor maar €15,-

_

Biologische chardonnay in de deal

Kennis maken met onze biologische chardonnay tegen een super scherpe prijs. Grijp je kans en bestel de wijn tijdens het black friday weekend. 

Deze biologische Chardonnay heeft een volle smaak en voelt zijdezacht in de mond. Kenmerkend is de goudgele kleur van deze wijn. Ruik eens goed en ontdek de tonen van citrus en bloemen. Heerlijke Chardonnay voor bij een maaltijd met vis, zeevruchten of geitenkaas.

Nu €9,50 i.p.v. €10,95 

WE DENKEN MET JE MEE
_

STANDAARD HEBBEN WE NOG MEER MOOIE PAKKETTEN OM WEG TE GEVEN!

_