THUISBORREL
_

AFSTANDSBORREL

_

We werken, waar het kan, allemaal weer thuis en bedenken andere manieren om toch aan onze sociale werkcontacten te komen. Wat zien we? De vrijdagmiddagborrel vindt nu gewoon op afstand plaats: de afstandsborrel! Meer bedrijven gingen je voor.

En hoe leuk is het als de medewerkers verrast worden met een heerlijk borrelpakket, direct bij ze thuis geleverd? Wij hebben ze voor je, voor hele kleine teams en grote teams. We leveren onze borrelpakketten namelijk al vanaf 1 stuk.  Neem snel een kijkje voor inspiratie en neem contact met ons op om jullie wensen door te nemen.

De thuiswerkborrel met een borrelwijn, twee hartige snacks en een fuet.

De thuiswerkborrel

_

Geef eens een lekker borrelpakket cadeau. Met twee hartige snacks, een fuet en één van onze borrelwijnen. Kies hierbij zelf uit roodwit of rosé.  Dit pakket wordt feestelijk verstuurd in een zak, heeft ruimte voor een korte boodschap en is stevig voor verzending.

 

€14.95 inclusief btw.

 

Is je oog op een andere wijn gevallen? Neem dan even contact met ons op, we stellen een pakket naar wens voor je samen

De wijnkist

_

Wat een verassing een goed gevulde kist cadeau te krijgen via de post. Met een hartige snack, versgebrande noten, een fuet, kaas van het moment en in het voorbeeld onze domaine rouge of domaine blanc. Naar keuze kunnen we een goedkopere of duurdere wijn toevoegen.

 

€32.50 inclusief btw.

 

Is je oog op een andere wijn gevallen? Neem dan even contact met ons op, we stellen een pakket naar wens voor je samen

WE DENKEN MET JE MEE
_

ER KAN NOG MEER BIJ! SPECIFIEKE WENSEN?

_