IN GEWONE MENSENTAAL
_

DOE MIJ MAAR

_

Doemijmaarwijn is een wijnwinkel en webshop in de regio Harderwijk. Uniek aan onze wijnhandel is dat wij de wijnboeren persoonlijk kennen. Doemijmaarwijn importeert al haar wijnen zelf en is persoonlijk alle wijn die wij in onze wijnhandel aanbieden, wezen proeven in de wijnkelders waar deze gemaakt worden.

In de gemiddelde supermarkt of wijnhandel staat zoveel aan wijn dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn we gestart met Doemijmaarwijn, in gewone mensentaal leggen wij je uit waarom die wijn zo lekker is, met welke heerlijke gerechten jouw favoriete wijn te combineren is en waarom hij bij veel mensen past.

Geen moeilijk gedoe met een te grote keuze, want keuzes maken we al genoeg. Binnen 3 keuzes kom je uit bij de wijn die bij jou past. Bij Doemijmaarwijn kies je namelijk eerst in welke prijscategorie jouw wijn moet liggen. Daarna kies je naar welke kleur je op zoek bent.

Mag het een rode/witte of juist een schitterende rosé zijn, want voor elk moment hebben wij de passende wijn in onze wijnwinkel liggen. Heb je de vorige twee vragen beantwoordt? Dan kies je uit de wijnen die overblijven jouw favoriete wijn en kun jij gaan genieten van een heerlijk glas wijn.

Wat betreft Franse wijnen hebben wij bijna alle druivensoorten in onze wijnwinkel! Doemijmaarwijn levert diverse cadeaupakketten en relatiegeschenken. Of ben je op zoek naar iemand die bij jou thuis de meest heerlijk wijnen laat proeven? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres voor een heerlijke high wine of een complete proeverij. Schroom niet om ons te benaderen voor een offerte op maat.

BORRELWIJNEN

_
Borrelwijnen op de Veluwe
_

TOT €5,95

GENIETWIJNEN

_
Genietwijnen uit Frankrijk
_

TOT€9,95

BIJZONDEREWIJNEN

_
Bijzondere wijnen bij u thuisbezorgd
_

TOT€14,95

BORRELWIJNEN

_
Borrelwijnen op de Veluwe
_

TOT €5,95

GENIETWIJNEN

_
Genietwijnen uit Frankrijk
_

TOT€9,95

BIJZONDEREWIJNEN

_
Bijzondere wijnen bij u thuisbezorgd
_

TOT€14,95

KERSTSTEMMING

Een fijne kerst

_
Pak deze kerst uit met luxe kerstpakketten om in stijl te genieten. Deze pakketten zijn ook mooi om weg te geven!
MAKKELIJK

Zo thuisbezorgd

_
Al vanaf €2 bezorgen we de lekkerste wijnen bij jou thuis. Lekker makkelijk genieten van je wijntje, zonder dat je de deur uit hoeft. Klik op de button om jouw mogelijkheden te bekijken.

 

WIJNPROEVERIJ

Een avondje proeven

_
Zelf een avondje proeven met onze proefmijthuisdoos of alle wijnverhalen horen en je smaak beter leren ontwikkelen door een proeverij met de wijnbaas? De keuze is aan jou!.
PAKKETTEN

Cadeaupakketten

_
Iemand verrassen met een heerlijk cadeau? We stellen de mooiste pakketten voor je samen.